Bilete

Cumpara bilete la Out Of Doors Fest 2017

 

Nebunia e pe cale sa inceapa! Ia-ti azi bilet la Out Of Doors Fest 2017!

 

Trec anii“, grabiti, dar in acest an, “Nothing Else Matters“, cand “Strada ta” preferata din Costinesti devine “Cel mai frumos loc de pe pamant“, unde speram ca “Ploile nu vin“, pentru ca “Copilul rebel” din tine sa-si poata construi “Amintiri” de neuitat, intr-un mod “Original“, la Out Of Doors Fest 2017.
Asadar,ia-ti bilet la Out Of Doors Fest 2017 si haide “La jucat si la strigat“, cat “E suflet in aparat“!

Abonamentele pentru cele două zile de festival s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro, la sediile Doors Club Constanța (str. Traian 68A) si White Horse Rock’n Roll Costinești. Prețul unui abonament este 120 de lei de la 1 august.
Cei care își doresc bilete pentru o singură zi a festivalului, vor putea să le achiziționeze, începând cu data de 1 august de la sediul Doors Club Constanța (str. Traian nr. 68A) sau de la terasa White Horse Rock’n Roll din Costinești.

All in all, ia-ti si anul acesta gasca si vino in Costinesti, la White Horse Rock’n Roll, sa traim impreuna experienta Out Of Doors Fest 2017, alaturi de Crazy Town, Alternosfera, Suie Paparude, OCS, Cristi Minculescu & Iris, E.M.I.L., Trooper, Coma, MACANACHE si THE PUTREDS, Argatu’ si romaN si Masterpiece – TRIBUT METALLICA, pe 4 si 5 august 2017.
Hai sa dam o alta nuanta Costinestiului!

poster