Noutati

pic

Tricourile OODF 2017 sunt gata!

Nu tinem sa te convingem ca cine se aseamana, se aduna, nici ca cine se aduna incepe sa se asemene, dar suntem siguri ca nu va fi un tricou pe care il vei purta o singura data, ci unul care iti va deveni drag, care iti va pastra proaspete toate amintirile de la Out Of Doors Fest 2017! Pe langa asta, e si material de calitate, garantam!

Pretul unui tricou OODF 2017 este de 50 de lei.
Tricourile personalizate OODF se pot achizitiona de la magazinul din cadrul complexului White Horse Rock'n Roll Costinesti.
Noi ne-am luat.
Ia-ti si tu tricoul tau OODF 2017!

Citeste mai mult
pic

Crazy Town la Out Of Doors Fest 2017!!!

Crazy Town este o trupă de rap rock din SUA înființată în 1995 de Bret Mazur și Seth Binzer.
Formația capătă notorietate prin hitul „Butterfly” care a obținut locul întâi în topul american Billboard Hot 100, în martie 2001. Primul album ”The Gift of Game” s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare.

Citeste mai mult

Costinesti

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 4-5 august 2017, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosfera unui festival de top, la care coordonatele de bază sunt: tinerețe, energie și muzică bună in Costinești!
Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 17,oo. Ora de începere a concertelor este 18,oo.

CUMPARA BILET CAUTA CAZARE
Impartaseste prietenilor Ciripeste despre noi