Interviuri

pic

Interviu ZOB - 2016

„Un fel de acustic” sau distracție în toate felurile
cu Doru, Vlase și Moșu
(ZOB, 2016)

OODF: Pentru că la OODF 2016 Costinești vor fi mulți liceeni sau fani cu „inimă de licean”, aș vrea să vă propun să ne destăinuiți câteva „fapte spectaculoase” (în caz că au fost!) de pe vremea când erați la liceul Basarab din București, dincolo de cel mai important moment, și anume înființarea trupei „Rock Didactic” (1988, cu Lonți, Moșu și Forrest)...

Citeste mai mult
pic

Interviu Cred Ca Sunt Extraterestru - 2016

Flori de maidan pentru fetele din Costinești
(Cred Că Sunt Extraterestru, 2016)

OODF: Salut, băieți! Cu siguranță, multă lume vrea să știe cum e să fii extraterestru...

CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU: Cum să fie, hai la noi la concerte să vezi cum se simt extratereștrii în libertate. Plus că avem o pagină de Facebook - Cred Ca Sunt Extraterestru

Citeste mai mult
pic

Interviu TROOPER - Stay TROOPER la Out Of Doors Fest!

Stay TROOPER la Out Of Doors Fest!

OODF: În perioada 1997-2000, Trooper a organizat anual un festival de muzică rock la Târgoviște. Ce trupe ați invitat atunci și cum se numea festivalul?

TROOPER: Am pus bazele Trooper la câteva zile după ce unchiul meu şi al lui Balaur a încetat din viață. Unchiul nostrum, Adi Popa, era chitarist în Chrom Dioxid. Am vrut să îi ducem povestea mai departe şi cred că am reuşit. Mă gândesc că este mândru de noi. Festivalul îi purta numele. Nu vreau să mai discut despre asta acum. Este dureros chiar şi după 22 de ani. I-am invitat la acea vreme pe Negura Bunget, Indian Fall, WhD, Proelium... găşti pe care le apreciam mult şi care nu ne făceau praf bugetul. Trebuie să te gândeşti că aveam 17 ani atunci, iar rock-ul nu era chiar muzica preferată a oamenilor.

Citeste mai mult
pic

Interviu Masterpiece - 2017

Despre Masterpiece și piața trupelor tribut în România,
un dialog cu Andy Ghost
(Masterpiece – tribut Metallica, 2017)

OODF: Masterpiece, prima formație tribut Metallica din România, s-a înființat în anul...
ANDY GHOST: 2009 este anul înființării trupei Masterpiece la inițiativa lui Szabi și Nimrod (ex Altar), după care au început să invite muzicieni de breaslă, așa am ajuns și eu să primesc invitația, iar, după ce am văzut că este o idee bună și sunt oameni faini implicați, am acceptat :)

Citeste mai mult
pic

Interviu AFLMSMP - 2017

Antiteza post-ironică extrapolată din cuantumul unei prelecțiuni
în vârf de munte…
(Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, 2017)

OODF: „Am fost la munte și mi-a plăcut” își definește stilul ca fiind un „postbelic rock”, ceea ce înseamnă de fapt o îmbinare de post-rock, art-rock, alternativ și, „pe ici pe colo și puțin jazz”. Instrumental. De-altminteri, titlurile melodiilor ironico-expresive nu ar mai avea nevoie de nicio completare textuală... Cum a apărut ideea prezentării în formula de impact amuzantă, dar plină de conținut și greutate la ascultarea melodiilor?

Citeste mai mult
pic

Interviu E.M.I.L.

OODF: E.M.I.L. – „Extratereștrii merg iarna la ski” sau „Emo Men In Love”?

E.M.I.L.: Este Mega Interesantă Laura

OODF: „Cea mai longevivă trupă de punk-rock din România” – cum vă simțiți la cei 17 ani de „abuzuri, excese și imoralități”, ați obosit?
E.M.I.L.: Nu suntem chiar cea mai longevivă și nici punk rock nu prea mai cântăm... de obosit nici nu se pune problema... de fapt noi abia acum ne-am apucat cum trebuie de treabă.

Citeste mai mult

Costinesti

All in all, ia-ti si anul acesta gasca si vino in Costinesti, la White Horse Rock’n Roll, sa traim impreuna experienta Out Of Doors Fest 2018, alaturi de Vama, ROA, Robin and the Backstabbers, Suie Paparude, Vița de Vie, Cargo, Coma, Trooper, Subcarpați, OCS și mulți alții pe 2,3,4 si 5 august 2018.
Hai sa dam o alta nuanta Costinestiului!

CUMPARA BILET CAUTA CAZARE
Impartaseste prietenilor Ciripeste despre noi