Program si Artisti

pic

Crazy Town

Crazy Town este o trupă de rap rock din SUA înființată în 1995 de Bret Mazur și Seth Binzer.
Formația capătă notorietate prin hitul „Butterfly” care a obținut locul întâi în topul american Billboard Hot 100, în martie 2001. Primul album ”The Gift of Game” s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare.
Pe 4 august, trupa Crazy Town urcă pe scena Out Of Doors Fest din Costinești!
Out Of Doors Fest a lansat abonamentele pentru cele două zile de festival, 4 și 5 august, la prețul de 80 de lei (presale, până la 30 iunie). De la data de 1 iulie, prețul abonamentului va fi...

Citeste mai mult

4 august

pic

ȘUIE PAPARUDE

Înființată în 1992 și lansată oficial în 1993, ȘUIE PAPARUDE abordează pentru început un stil alternative-new-wave, apoi încearcă influențe cu un aer industrial (tip Front 242, Laibach, Frontline Assembly), dar și feeling-uri mai dark (în 2010). Din 2010 încoace, Șuie Paparude oferă sunete noi: bași care distrug bretele și fac coafuri gratis se îmbină cu piese delicate, pline de emoție și substanță.

Citeste mai mult
pic

OMUL CU ȘOBOLANI

Omul cu Șobolani sărbătorește anul acesta 20 de ani de activitate intensă, atât din punct de vedere al discografiei, al materialelor video cu o abordare mereu nouă și numeroase apariții live.
Omul cu Șobolani este trupa de rock alternativ înființată în Constanța,

Citeste mai mult
pic

MACANACHE SI THE PUTREDS

MACANACHE SI THE PUTREDS este un grup de artiști independenți, format în anul 2015, în București, România. MACANACHE este un MC/Rapper controversat al scenei HIP HOP, iar THE PUTREDS sunt 6 muzicieni veniți din zone și genuri muzicale diferite, iar împreună reinterpretează cântecele clasice ale lui MACANACHE SI THE PUTREDS

Citeste mai mult
pic

E.M.I.L.

Formaţia E.M.I.L. a luat fiinţă în martie 2000 şi adoptă stilul punk-rock (second wave), foarte popular în Statele Unite – California în special, cu influenţe din aceeaşi zonă: ska, raggae, dub, upsteady. Apariţia trupei reprezintă o reacţie firească la scena rock a anilor `98-`00.
În vara anului 2000, trupa are mai multe apariţii pe posturile de televiziune Prima, ProTV, TVR, MCM şi Atomic,

Citeste mai mult
pic

Argatu' și romaN

Argatu’- un proiect marca „Culese din cartier” - creează muzică încă de la 17 ani. Absolvent al UMF Iași, are 23 de ani și reprezintă cu cinste orașul Fălticeni (județul Suceava). Fiecare album al său încearcă să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat.

Citeste mai mult

5 august

pic

ALTERNOSFERA

Una dintre cele mai de succes trupe la ora actuală pe piața românească, adunând sute de fani la concertele lor, Alternosfera este o formație de rock alternativ, din Chișinău, Republica Moldova, fondată la 13 decembrie 1998, a cărei componență îi cuprinde pe Marcel Bostan - voce, clape, Sergiu Krasnov – bass, Marin Nicoară - chitară, clape, Eugen Berdea – tobe și Aurel Chiruță - chitară.

Citeste mai mult
pic

Cristi Minculescu & IRIS

IRIS este cel mai iubit grup de muzică rock, din România, o legendă vie a muzicii, care, în cei 37 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani.
„Cine mă strigă în noapte”, „Trenul fără Naș”, „Pe ape”, „Strada ta”,

Citeste mai mult
pic

TROOPER

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, un box set, o carte si un DVD, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 700 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy etc.

Citeste mai mult
pic

COMA

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, Coma s-a înființat la începutul anilor 2000, din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger.
De-a lungul timpului, formația sustine zeci de concerte în toată țara și este prezentă la toate festivalurile importante de la noi, precum Bestfest, Peninsula, Coke live,

Citeste mai mult
pic

MASTERPIECE - Tribute to Metallica

Trupa MASTERPIECE este prima formație tribut METALLICA din România. Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară. Încă de la început s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri atât în România, cât și în Ungaria unde, în 2009,

Citeste mai mult

Costinesti

White Horse Rock’n’Roll – vis-a-vis de Teatrul de Vară

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 4-5 august 2017, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosfera unui festival de top, la care coordonatele de bază sunt: tinerețe, energie și muzică bună in Costinești!
Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 17,oo. Ora de începere a concertelor este 18,oo.

CUMPARA BILET CAUTA CAZARE
Impartaseste prietenilor Ciripeste despre noi