Program si Artisti

2 august

pic

VAMA

Vama este una dintre cele mai populare trupe rock din România. A fost fondată în jurul lui Tudor Chirila și Eugen Caminschi, care s-au despărțit de VAMA VECHE, o trupă foarte apreciată fondată în 1996. Continuarea tradiției fostei trupe VAMA a devenit una dintre cele mai iubite grupuri locale. Prin spectacolele și muzica, rebelii și visătorii și-au găsit scăparea.

Citeste mai mult
pic

ROA

Se numesc Rise Of Artificial si au aparut in noiembrie 2010. Premiera lor in FM s-a manifestat in dimineata de 10 noiembrie 2010, avand ca esenta lansarea primului single intitulat Ne Place, single ce s-a auzit prima data pe Radio Guerrilla, urmand a fi preluat de catre toate radio-urile din tara si din Bucuresti.

Citeste mai mult
pic

ROBIN and the BACKSTABBERS

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”.

Citeste mai mult
pic

THE KRYPTONITE SPARKS

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.

Citeste mai mult
pic

FULL TONES

Full Tones s-a înființat în decembrie 2016, la studio-ul Crossover. Influențele rock și compozitiile lor originale sunt doar începutul a ceva nou, ce transmite emoție prin instrument și voce, un vis colectiv de a trăi prin artă și de a se afirma.

Citeste mai mult

3 august

pic

SUIE PAPARUDE

Șuie Paparude este o formație româneasca de muzică electronică. Formația a cântat în deschiderea unor concerte cu trupe apreciate internațional, cum ar fi Depeche Mode.[2]. În 1995, Mihai Dobre și Mihai Câmpineanu lansează primul album, intitulat “Șuie Paparude”, incluzându-l și pe DJ Vasile.

Citeste mai mult
pic

VITA DE VIE

Anul 2016 a fost pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare. După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa a menținut starea de sărbătoare la cote înalte: pe 29 octombrie, au lansat prima parte a albumul ȘASE/ȘASE, ȘASE(+), urmând ca în toamna anului 2018 să lanseze partea a doua, ȘASE(-).

Citeste mai mult
pic

IMPLANT PENTRU REFUZ

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa.

Citeste mai mult
pic

E-AN-NA

Stilul muzical al trupei E-AN-NA este o combinație între folk-metal-ul clasic al acestui gen și elementele tradiţionale românesti – îmbinate cu pasaje de metal modern.

Citeste mai mult
pic

PARADOX THEORY

Este o trupă de rock alternativ din Constanța. Bazele trupei au fost puse încă din anul 2013, însă au avut loc radicale schimbări de componență până a se ajunge la formula acutuală.

Citeste mai mult

4 august

pic

CARGO

Pentru activitatea sa, pentru numeroasele concerte și pentru apropierea față de publicul său, CARGO primește din partea fanilor titulatura de „Cea mai iubită trupă rock” din România.

Citeste mai mult
pic

COMA

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania, COMA s-a infiintat la inceputul anilor 2000, din fosti membri ai trupelor Daft Allison si SkaBurger.

Citeste mai mult
pic

TROOPER

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, un box set, o carte si un DVD, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 700 de concerte.

Citeste mai mult
pic

ROCK N GHENA

Cu o istorie de 18 ani, Rock’n Ghenă, printre alte trupe din underground, face parte dintre pionierii genului hardcore în România și s-a făcut remarcată ca una din bandurile cele mai dure din acest gen, ajutând la definirea termenului hardcore și creând un adevărat tumult pe harta României.

Citeste mai mult
pic

DINFIER

Trupa a fost înființată în ianuarie 2016 de către Bogdan Costea, Tibi Duțu și Cosmin Muja. La nici o lună de la prima repetiție, băieții deschid concertul de lansare al trupei Bucovina în Constanța.

Citeste mai mult
pic

LUPU’ CEL RAU

Lupu’ cel Rău s-a înfiinţat în 2012 şi este format din membri cu multă experienţă muzicală: Eugen Brudaru – voce, Bogdan Costea – chitară, Cristian Popescu – bas şi Theo Scrioşteanu – tobe . Trupa cântă un heavy-metal melodic cu accente moderne.

Citeste mai mult

5 august

pic

SUBCARPATI

Subcarpați este un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de triphop, dubstep, rap sau dancehall.

Citeste mai mult
pic

OMUL CU ȘOBOLANI

Omul cu Șobolani sărbătorește anul acesta 20 de ani de activitate intensă, atât din punct de vedere al discografiei, al materialelor video cu o abordare mereu nouă și numeroase apariții live.

Citeste mai mult
pic

CRED CA SUNT EXTRATERESTRU

Cred Că Sunt Extraterestru este o trupă ce și-a început activitatea în primăvara lui 2015, în studio la Baba Novac și care a lansat și primul album „7.83Hz”.

Citeste mai mult
pic

THE PURPLE DANDIES

Trupa a activat în perioada 2012-2017 având un succes moderat pe piața underground, urmând o perioadă de pauză în iarna anului 2017.

Citeste mai mult
pic

BUCIUM

Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce.

Citeste mai mult

Costinesti

White Horse Rock’n’Roll – vis-a-vis de Teatrul de Vară

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 2-5 august 2018, White Horse Rock’n Roll Costinești – patru zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosfera unui festival de top, la care coordonatele de bază sunt: tinerețe, energie și muzică bună in Costinești!
Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele patru zile de festival se va face începând cu ora 18,oo. Ora de începere a concertelor este 19,oo.

CUMPARA BILET CAUTA CAZARE
Impartaseste prietenilor Ciripeste despre noi