COMA

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania, COMA s-a infiintat la inceputul anilor 2000, din fosti membri ai trupelor Daft Allison si SkaBurger.
Inca de la inceput formatia se bucura de succes cu single-uri precum Bruzli vs Vandam, Nu vreau fetito casa, Stai, In mine in soapta, extrase de pe albumul de debut SOMN [2001], Coboara-ma-n Rai si Canta-mi povestea (videoclip care are peste 1.500.000 de vizualizari pe youtube), ce apar pe al 2 lea album al trupei intitulat NEROSTITELE [2006]. In 2008 COMA vine in fata publicului intr-o varianta acustica si asa ia nastere albumul COMA Light care contine piese mai vechi Coma reinterpretate intr-o maniera acustica. Trupa ramane in atentia publicului si cu cele mai recent lansate piese ca: Un semn [2011], Chip[2014], Document [2015], Cel mai frumos loc de pe pamant [2016] sau La hotar. Toate acestea duc ca la final de 2016 lansarea celui mai recent album ORIZONT sa fie SOLD OUT la Arenele Romane.

De-a lungul timpului, formatia a sustinut sute de concerte in cluburile din toata tara, si a facut prezenta la toate festivalurile importante de la noi, precum: Electric Castle, Femei pe Matasari, Street Delivery, BestFest, Peninsula, Coke live, Stuffstock, Rosia Montana, Studentfest Timisoara, Artmania Sibiu, Blaj aLive, Route 68 Dej, Snowboard FEST la Balea Lac, Mountain Bike la Poiana Brasov; MotoRock Ploiesti, Street Food Festival, Burger Fest, Natura Fest, etc.

COMA a cantat in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Korn, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Skunk Anansie, Biohazard, Dog Eat Dog.

coma members
COLABORARI
CATALIN – invitat pe albumele
Luna Amara, Dagga, DJ Undoo, H8, Chester,
Criss Blaziny, Deathdrive
si Veritasaga
DAN COSTEA – invitat pe
albumele VUNK, OCS si DA HOOD
HEFE – invitat pe albumele
E.M.I.L., Implant pentru refuz si RAKU.