Masterpiece – tribut Metallica

Masterpiece Tribut Metallica 2017 – Out Of Doors Fest 2017, Costinesti
Trupa MASTERPIECE este prima formație tribut METALLICA din România. Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară. Încă de la început s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri atât în România, cât și în Ungaria unde, în 2009, a susținut un turneu în colaborare cu trupa maghiară Nimfonia (tribut Nirvana). Azi MASTERPIECE este în continuă urcare promițând fanilor trupei Metallica și nu numai, show-uri de înalt nivel profesional.
Componență trupă: Andy Ghost (voce), Szabi (chitară), Dorin (chitară), la chitara bas intra “pe teren” Esztergar Zoltan supranumit si LÓ (este cel care preia stafeta de la Liviu Fodor) Gabi (tobe).
METALLICA sunt regii incoronati ai muzicii metal, sunt cei care au reusit sa combine sound-ul agresiv cu o melodicitate aparte, viteza si virtuozitatea cu tehnica muzicala, versurile si mesajele adanci cu refrenele usor de retinut. Au inregistrat sute de piese, au sustinut mii de concerte, au miscat milioane de inimi, este de netagaduit ca au lasat o amprenta eterna in istoria muzicii universale. Au facut asta de-a lungul a trei decenii, au modelat generatii intregi de ascultatori dar si de muzicieni, au inspirat nenumarati oameni de pe intrega planeta. Dupa 30 de ani trupa Metallica inca este aici si este o prezenta extraordinara, o “entitate” plina de energie si dinamism. In concluzie: Metallica is the Metal MASTERPIECE! (Andy Ghost)

“Masterpiece este un grup menit a-ti taia respiratia! Cine se mai gandea la altceva decat la ceea ce se petrecea pe scena? Pana si comerciantii, fiind mai putin solicitati decat oricand pe perioada festivalului, au venit in fata scenei, sa vada ceea ce orice metalist roman ar trebui sa vada: super-show-ul marca Masterpiece!”


Repertoriu (ordine alfabetica):
01. Am I evil
02. Creeping Death
03. Die My Darling
04. Enter Sandman
05. Fade To Black
06. For Whom The Bell Tolls
07. Fuel
08. Harvester Of Sorrow
09. Holier Than Thou
10. Last Caress
11. Master Of Puppets
12. Moth Into Flame
13. Nothing Else Matters
14. Now that we are dead
15. One
16. Sad but true
17. Seek and destroy
18. So what
19. The memory remains
20. The Four Horseman
21. Turn the page
22. Until it sleeps
23. Wherever I may roam
24 .Whiplash
25. Whiskey in the jar