Opening Acts 2017

2 august

pic

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, bassistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016, s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, Norul Negru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).
În octombrie 2016, trupa își face debutul cum nu se poate mai bine și deschid pentru Tides From Nebula în București, în cadrul turneului de promovare al ultimului album. Odată ce și-au făcut cunoscută apariția, AFLMȘMP își începe cu adevărat activitatea de live la nivel local alături de trupe precum Fluturi Pe Asfalt, Fjord, Coma și Alternosfera și câștigă premiul „Best Alternative Newcomer” în cadrul Metalhead Awards 2017.
În decembrie 2016, #Mvntele (denumirea scurtă a trupei) lansează o serie de două piese de pe primul EP și o piesă nouă de pe viitorul material, „Nu Faci Dumneata Ordine la Mine în Birou” în varianta de Live Studio Session cu ajutorul Blue Cat Studio.
Pe 26 mai 2017, trupa se îmbarcă în primul său sezon de festivaluri open air, performând pe scena Quantic Club în cadrul festivalului Iubim 2 Roți, urmat de Cobra Fest 1.0, Shine Festival, Out Of Doors Fest, Rockstadt Extreme Fest și Top T Buzău, împărțind scena cu trupe precum: We Lost The See, Meniscus, Valerinne, Cardinal, Orkid, Three Days Grace, Vița de Vie, Subcarpați și mulți alții.
În septembrie 2017, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut va lansa cel de-al doilea material discografic.

Citeste mai mult

3 august

pic

Full Tones

Full Tones s-a înființat în decembrie 2016, la studio-ul Crossover, structura lor de început fiind formată din tobe și două chitări, neavând vocalist la acel moment. La inițiativa toboşarului (Andrei Vendura), s-a alăturat instant Matei Blaga (voce), iar, în ianuarie, intră în trupă Cătălin Dumitrache (chitară bass). Influențele rock și compozitiile lor originale sunt doar începutul a ceva nou, ce transmite emoție prin instrument și voce, un vis colectiv de a trăi prin artă și de a se afirma. În aprilie 2017, trupa a fost contactată de Cosmo (Teodor Strâmbeanu), care se ocupă de armonizarea și perfecționarea trupei. Cu pași mici, dar rapizi, chiar după prima întâlnire în studio, s-a creat prima compoziție originală în această formulă. Dedicația și pasiunea sunt doar câteva dintre atuurile trupei. Băieții de la Full Tones își doresc să se remarce prin autenticitate si emoție.
Componența Full Tones: Alexandru Mihacea (chitară ritm), Matei Blaga (vocal), Andrei Vendura (tobe),
Andrei Bosinceanu (chitară lead), Cătălin Dumitrache (chitară bass).

Citeste mai mult
pic

Folk & Rock Company

Proiectul Folk & Rock Company a luat naștere în anul 2015, inițial dintr-o joacă, numele trupei venind un an mai târziu…
Componență trupă: Silviu Covaci (chitară/ voce), Ionut „John” Micu (baterie) și Virgil Stoica (bass).

Silviu Covaci este cunoscut de către publicul constănţean datorită numeroaselor concerte susţinute în majoritatea cluburilor care găzduiesc seri de folk. S-a născut pe 19 decembrie 1977, la Constanţa şi a îndrăgit muzica încă din copilărie. Din adolescenţă s-a axat pe chitară; la 17 ani a primit de la tatăl său o chitară acustică, instrument cu care la început şi-a încântat prietenii, pentru ca mai apoi să susţină reprezentaţii la scenă deschisă. Silviu consideră că o mare parte din succes o datorează, prietenului său, folkistul Costel Botezatu care l-a încurajat și susținut. Silviu şi-a dorit să cânte rock în cadrul unei trupe şi a trecut prin mai multe „tentative” de acest gen. Participă la diferite concursuri de muzică folk din țară unde reușește să urce de fiecare dată pe podium.
Din 2011, timp de 4 ani, a fost solistul trupei Old No7, în cadrul proiectului „Tribute Creedence Clearwater Revival“. Din septembrie 2015, cântă alături de Ionuț „John” Micu (baterie) și Virgil Stoica (bass), în proiectul de folk-rock.

1997 este anul în care Ionuț Micu îl întâlnește pe cel care va fi mentorul său: Ovidiu Lipan Țăndărică. Remarcat de maestru pentru felul în care atinge tobele, John va porni pe un drum care îi va schimba viața, ca elev și prieten al celebrului toboșar de la care învață și „fură meserie”.
În anul 2000, Ionuț Micu intră în formația „Talisman” cu care merge în turneul din USA din același an. Înregistrează, de asemenea, alături de „Talismani” cele mai frumoase cântece de pe albumele care au înnebunit o multime de fani: „Pentru Ea”, „Talisman 100%”, „Balade”.
În 2004 ajunge să-și vadă visul împlinit, cântând pe scenă alături de Nicu Covaci, fiind invitat de longeviva formație Phoenix în turneul din Spania. Acesta este începutul unei relații frumoase cu Nicu Covaci care îl va chema deseori în trupă.
După despărțirea de Talisman, în 2006, va „bate” într-o altă binecunoscută formație: Krypton, cu care înregistrează maxi-single-ul „Mă prefac în ploi”. Totodată, participă la mai multe concerte Phoenix din țară. În 2007, este invitat la tobe de către membrii trupei Compact, pentru un turneu de 70 de concerte în țară și 2 concerte în Cipru.
Din 2008 până în 2012, participă, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, la multe concerte organizate de acesta cu Fanfara 10 prăjini și Stelu Enache. În 2009, participă alături de prietenul și colegul lui Cristi Gram la proiectul acestuia, „State of mind”.
În decembrie 2012, Nicu Covaci îl cheamă în Phoenix ca toboșar, devenind membru cu drepturi depline Phoenix.

Virgil Stoica – bassist - își face debutul pe scenă în 1981 pe când era elev, alături de trupa rock vâlceană „Paradox”. În 1985 este cooptat chitarist în trupa constănțeană „Stress” cu care va avea mai multe turnee în țară în perioadă 1985-1987. În anul 1988 fondează alături de alți 4 constănțeni trupa Quasar. Grupul abordează genul „Glam Rock” și sunt invitați în același an să cânte în deschiderea concertelor „Holograf”. În 2008 înființează cu Cristi Ilie trupa „Vertigo” cu care va face mai multe turnee în țară, în aceeași perioadă fiind invitați să cânte în emisiunea „Anotimpul chitarelor”. Reușește în 2011 să câstige cu „Vertigo” Locul I, la festivalul „Mamai” sectiunea Rock. Grupul se destramă în același an, prin plecarea în Anglia a solistului vocal. Din septembrie 2015, se alătură lui Silviu Covaci și Ionut Micu, în proiectul folk-rock.

Citeste mai mult

4 august

5 august

Costinesti

CUMPARA BILET CAUTA CAZARE
Impartaseste prietenilor Ciripeste despre noi