Activitati Alternative

White Horse Beach

Amplasata in fata Hotelului Forum si situata la numai 300 m de festival, plaja White Horse ofera participantilor ocazia de a se relaxa la party-ul de zi, gazduit de DJ-ul nostru, in fiecare dintre cele 4 zile de festival.

Drinks

Pe tot parcursul festivalului, avem amplasate 6 puncte de vanzare, de la care participantii pot servi diverse sortimente de bauturi alcoolice si non-alcoolice

Roof Top

Scena secundara este amplasata pe complex, are o capacitate de peste 300 de persoane si gazduieste afterparty-uri de dubstep, dnb si electro, alaturi de DJ renumiti precum Argatu, Gojira, K-lu si multi altii.

Merchandising

Avem amplasate 2 puncte disponibile pentru serviciul de Merch , de unde participantii au ocazia sa achizitioneze suveniruri de la standul aniversar White Horse, cat si alte articole de imbracaminte sau accesorii de la Rock Shop-ul din interiorul complexului.

Food Court

Pentru prima data in cadrul festivalului Out Of Doors Fest, am pregatit 2 zone de tip Food Court, unde participantii sunt asteptati cu servicii de tip fast-food, pe tot parcursul evenimentului. (poza orientativa)

Gaming Zone

Denumita sugestiv Gaming Zone, camera de gaming de la White Horse este dotata cu 6 unitati X-Box One, unde tinerii au acces la cele mai noi jocuri precum FIFA 2019, Mortal Kombat 11, Assassin’s Creed Odyssey, GTA 5 si multe altele.

Bliliard

Jocul de biliard reprezinta una dintre activitatile recreative, unde participantii se pot relaxa si pot participa la diverse competitii, pe una dintre cele 5 mese disponibile

Main Stage

Scena principala (10mx8m) este dotata cu un sistem profesional de sonorizare L-Acoustic, de peste 16 KW si gazduieste artistii principali ai festivalului, care vor concerta pentru un public de peste 2.000 de persoane pe zi.

Atfer Party with DJ

Petrecerea continua si dupa terminarea programului zilnic al festivalului, cu afterparty in stil rock’n roll, sustinut de DJ-ul casei, pe scena interioara, care are o capacitate de peste 1.000 de persoane si care este permanent accesibila.

Camping

Ca in fiecare an, punem la dispozitie participantilor un loc special amenajat pentru campare, amplasat in cadrul complexului White Horse si care are acces direct la festival.

Tenis de Masa

O alta activitate recreativa disponibila in cadrul festivalului este tenisul de masa, care poate fi invatat cu usurinta, de orice persoana, pe oricare dintre cele 6 mese amplasate in complexul White Horse.

Internet Cafe

Sala de Internet Cafe, amplasata in cadrul Complexului White Horse, din Costinesti, dispune de 11 calculatoare performante, legate in retea si conectate la internet, unde tinerii se pot bucura de ultimele aparitii ale platformei Steam.