Despre Out Of Doors Fest

MAI MULT DECAT UN FESTIVAL DE MUZICA…

Out of Doors Fest este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Locul de desfasurare al festivalului va fi si anul acesta White Horse Rock’n Roll Costinesti (amplasat vis-a-vis de Teatrul de Vara). La doar 300 de metri de mareee!! Si nu uita motorul acasă!! Ne-ar placea sa admiram cele mai cool modele pe două roti. Iar daca iti place cu adevarat să te bucuri de libertatea naturii, poți campa gratuit în incinta complexului White Horse.

Scurt istoric:

 

 

Prima ediție OODF a avut loc în parcarea Maritimo Shopping Center, un punct important pentru orașul Constanța ediție care s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile cu artiștii Zdob și Zdub, Vița de Vie, ROA, Timpuri Noi și mulți alții, adunând aproximativ 3000 oameni.

Cea de a-2-a ediție OODF s-a desfășurat pe plaja Doors, în Mamaia Nord, zonă turistică aflată în curs de dezvoltare, eveniment la care au luat parte, în 2 zile, peste 4000 oameni, și unde au urcat pe scenă trupele: Alterosfera, Cargo, E.M.I.L, Omul cu Șobolani și multi alții. Astfel OODF devine de la an la an mai popular, cu o masă mare de consumatori de evenimente live și cu o diversitate mai mare în line-up-ul artistic.

Out Of Doors Fest, ediția a 3-a (24-25 iulie 2015), a avut loc la Costinești, în incinta complexului White Horse Rock’n Roll – loc emblematic pentru muzica rock și lumea bună din Costinești.

Au participat la acesastă ediție trupe de referință ale muzicii românești: Treișpe Cuvinte, Popa Sapkă, Omul cu Șobolani, Vama, Ramm Brand(t) – Tribute to Rammstein, Desant, Trooper, Zdob și Zdub.

Ediția a 4-a Out Of Doors Fest (5-6 august 2016) a marcat un real succes atât prin valoarea trupelor care au urcat pe scenă, atmosfera creată și energia debordantă transmisă publicului, cât și din punct de vedere al numărului neașteptat de mare de participanți. Au urcat pe scenă la această ediție: Cargo, The R.O.C.K., Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Mihai Mărgineanu Band, Vița de Vie, Bucovina, Trooper, ZOB, Cred Că Sunt Extraterestru. Două zile de recitaluri de excepție care au demonstrat că White Horse Rock’n Roll este o destinație importantă pentru iubitorii muzicii rock din România.

Ediția a 5-a Out Of Doors Fest (4 și 5 august 2017) a continuat tradiția de a invita la Costinești cei mai râvniți artiști de pe piața muzicii rock din România – Omul cu Șobolani, Șuie Paparude, Macanache și The Putreds, Argatu și roman, E.M.I.L., Alternosfera, Cristi Minculescu & IRIS, COMA, Masterpiece (Tribut Metallica), Trooper. Special Guest au fost artiștii trupei Crazy Town din America.