Interviu Cred Ca Sunt Extraterestru

Flori de maidan pentru fetele din Costinești
(Cred Că Sunt Extraterestru, 2016)

OODF: Salut, băieți! Cu siguranță, multă lume vrea să știe cum e să fii extraterestru…

CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU: Cum să fie, hai la noi la concerte să vezi cum se simt extratereștrii în libertate. Plus că avem o pagină de Facebook – Cred Ca Sunt Extraterestru (https://www.facebook.com/Cred.Ca.Sunt.Extraterestru/) unde ne puteți urmări.
Suntem și pe YouTube: Culese din Cartier.

OODF: Cum se descurcă extratereștrii la mare, la soare, pe nisipul fierbinte? Ați mai fost la Costinești?

CCSE: Având în vedere că eu (AFO) am aterizat și am crescut în Tomis Nord, Constanța, la un sfert de oră de mers pe jos de plajă…. mă simt încărcat și în siguranță. Ne place mult la mare, la soare. Am mai fost în Costinești, legendara discotecă Tineretului, taberele copilăriei.

OODF: Ce preferă CCSE: săli de club sau aer liber?

CCSE: Și una și alta. Ne plac cluburile mici și compacte ca să ne putem mișca toti odată cu unda. În aer liber e la fel, parfum. Oricum, de la un caz la altul și soundsystemul emite diferit și lumea la fel.

OODF: Despre ce vă place să cântați?

CCSE: Bună întrebare. Despre Adevăr, încercăm să însuflețim amintiri frumoase din copilărie… de fapt, cântăm foarte mult despre faptul că ne place să cântăm (sună ciudat, nu?). Ne găsim muzica în orice stare pe care o avem.

OODF: Se trăiește din muzică? Cu cine?

CCSE: Prima parte a întrebării am înțeles-o. Așa că o să răspundem doar la asta.
Se poate trăi din orice atât timp cât ești serios în ceea ce faci, pentru că efortul pe care îl depui acum, mai devreme sau mai târziu, îți va aduce beneficii… cel puțin asta ar trebui să se întâmple.
Vb-a lui Kendrick Lamar… secretul stă în „Stay in the studio, man”.

OODF: Trupe favorite?

CCSE: Red Hot Chilli Peppers, Run The Jewels, Muse, BBK, Exploited, Massive Attack, Subcarpați… sunt mai multe.

OODF: Radio sau TV?

CCSE: În ce sens? Acum ne dau și pe Radio, și pe TV. Music Channel, Radio Guerilla, Tananana, Radio SUD Craiova, am auzit că sunt mai multe. Mulțumim frumos! Nu avem preferințe la modul Radio sau TV. Amândouă, amân…toate metodele de promovare bune.

OODF: România pour toujours?

CCSE: Nu cred. Ne-ar plăcea să mai cântăm pe afară. Am făcut-o în Franța, la Snow Fest, în martie, anul ăsta. A fost demență. Am primit o propunere şi din Londra. Mi-aş dori să prindă şi pe afară muzica noastră.

OODF: Ce pregătiți pentru Out Of Doors Fest 2016?

CCSE: Având în vedere că facem parte dintr-un line-up foarte tare o să venim cu tot ce ne trebuie ca să arătăm și să sunăm bine. Aaa… venim cu flori de maidan pentru fete și femei și playlist-ul de pe ALBUM pentru toți #OameniiMei. Avem un single nou: „Nu poți să ceri”.

OODF: Ce le transmitem fanilor până ajungeți, pe 6 august, în Costinești?

CCSE: Să stea la soare, să se încarce cu energie… și să ne-o dea nouă la concert. Spor la treabă sau Vacanță plăcută la toată lumea!

(13 iunie 2016)